24 januari: bladpresentatie Friends in Business in Kantine Walhalla

01-01-18

Na de bijzondere bladpresentatie van het vorige nummer van het Friends in Business-magazine, in de Arminiuskerk en later in Restaurant Old Dutch, vindt de presentatie van de volgende editie plaats in Kantine Walhalla, op woensdag 24 januari.

Jan Dirk Stouten, hoofdredacteur van Friends in Business, presenteert de avond samen met een bijzondere sidekick, Harry-Jan Bus. Bus is eigenaar van het Katendrechtse Theater Walhalla en zit bovendien in de cabaretgroep De Tunes, die nog optraden tijdens het feest van het vorige jubileumnummer. In september bestond Friends in Business 30 jaar.

Ook voormalig burgemeester van Rotterdam, Ivo Opstelten, is weer aanwezig bij de presentatie eind januari. Opstelten stond op de cover van de najaarseditie van 2017, samen met Ahmed Aboutaleb en Bram Peper. Een bijzonder gesprek met de drie laatste burgemeesters van Rotterdam.

In nummer 122 in januari wederom veel mooie verhalen, onder andere met drie voormalig voorzitters van de Kamer van Koophandel Rotterdam, de Rotterdamse zakenman Peter Goedvolk en het Luxor Theater.

Ook in Kantine Walhalla belooft het weer een mooie avond te worden, met naast een leuk programma, genoeg tijd voor een hapje en drankje en om kennis te maken met andere ‘Friends in Business’. 

Mis het dus niet, noteer alvast in de agenda op 24 januari: bladpresentatie Friends in Business. 

Meer nieuws