Bilderberg Parkhotel trakteert gasten op ultiem zomergevoel

05-09-17

Van vrijdag 8 tot en met zondag 17 september dompelt Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam haar gasten in heerlijke vakantiesferen onder: een flinke schaal oesters, kreeft en schelpjes soldaat maken met een mooi glas witte wijn erbij. Ruim een week lang kan er genoten worden van een heerlijk zomers Fruit de Mer festijn. A la carte kiest de gast zelf haar favorieten uit de zee.

Tijdens deze week is het restaurant ondergedompeld in Mediterrane sferen. Waan je in Frans restaurant waar de geur van de zee je tegemoet treedt bij binnenkomst. Enorme hoeveelheden schelp- en schaaldieren liggen uitgeserveerd op bakken ijs. Waar de chefs de oesters ter plekke kraken en zeedieren voor je op een bord scheppen. Op tafel staat een fles overheerlijke frisse witte wijn klaar waar de druppels door de warme langs het glas sijpelen. De fruits de mer kan a la carte worden besteld of ter plaatse vanaf de bergen ijs op het bord worden geschept.

Restaurant The Park is het inmiddels befaamde restaurant van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. The Park, Inspired by Erik van Loo, serveert gerechten volgens het signatuur van de met twee sterren bekroonde chef-kok Erik van Loo (restaurant Parkheuvel), in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. De dagelijkse leiding van het restaurant is in handen van chef-kok Richard de Vries. 

Meer informatie: www.thepark.nl.

Meer nieuws