Inschrijving Koning Willem I Plaquette geopend

17-09-15

Het is voor Nederlandse ondernemingen weer mogelijk zich in te schrijven voor de Koning Willem 1 prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De prijzen worden in mei 2016 uitgereikt door Hare Majesteit Koningin Máxima en Prof. Dr. K.H.W. Knot, President van de Nederlandsche Bank N.V. en voorzitter van de Koning Willem I stichting.

De Koning Willem I Prijs is een nationale ondernemingsprijs die tweejaarlijks wordt toegekend door de Koning Willem I Stichting. De prijs wordt in twee categorieën uitgereikt: grootbedrijf en MKB. Organisaties met duurzaam management, een duurzaam product of duurzame dienst, duurzame internationale samenwerking of die duurzaam produceren, worden uitgenodigd zich in te schrijven. De Koning Willem I Stichting wil met deze ondernemingsprijzen bekendheid geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie.

Prachtige ervaring

Het Rotterdamse bedrijf KOTUG International B.V. nam de Willem I Prijs van 2014 in de categorie MKB in ontvangst. Ard-Jan Kooren, directeur-eigenaar KOTUG spreekt over een prachtige ervaring. ‘Door het winnen van de prijs is een enorm trots gevoel ontstaan bij alle internationale KOTUG collega’s, klanten en leveranciers. Bovendien heeft het ons veel internationale exposure opgeleverd.’

Nederlandse ondernemingen kunnen zich tot en met 31 januari 2016 kandidaat stellen. De vakjury beoordeelt de inzendingen en selecteert drie kandidaten. Deze bedrijven kunnen zich tevens inschrijven voor de EBAE, de European Business Awards for the Environment.

Meer nieuws