Neele-Vat Logistics breidt warehouse-ruimte flink uit

27-01-15

Neele-Vat Logistics heeft begin januari 4.300 vierkante meter nieuwe loods in gebruik genomen in Distripark Eemhaven te Rotterdam-Albrandswaard. Het nieuwe pand aan de Willem Barentszstraat 29 grenst aan de bestaande loods op nummer 31; samen goed voor 9.000 vierkante meter HACCP gecertificeerde opslag.

De pas gefuseerde logistiek dienstverlener beschikt in de regio Rotterdam nog over 45.000 vierkante meter opslagcapaciteit volgens HACCP-normen. Dit betreft de loodsen aan de Marco Polostraat en op de Maasvlakte. Binnen zes maanden verwacht Neele-Vat Logistics ook HACCP certificering te realiseren voor de 20.000 vierkante meter beschikbare opslagcapaciteit in de regio Amsterdam.

Neele-Vat Logistics doet met regelmaat mee in tenders voor opslag van food- en feedgoederen. Dit betreft zowel eindproducten als ingrediënten. Om hiervoor in aanmerking te komen worden regels en richtlijnen rond voedselveiligheid en hygiëne (HACCP) doorlopend uitgevoerd en gemonitord. Neem het registreren van gegevens als temperatuur, schoonmaak en onderhoud van transportmiddelen.

‘Iedere onderneming die voedingsmiddelen produceert, verwerkt of distribueert moet werken volgens de Hygiënecode voor transport, opslag en distributie van levensmiddelen, aldus Director Cuno Vat. Wij investeren bewust in de HACCP-certificering van onze nieuwe en bestaande loodsen om verdere groei in deze sector te bewerkstelligen en tegelijkertijd huidige volumes efficiënter te kunnen verwerken’.

Verdeeld over twintig vestigingen in negen landen telt het familiebedrijf Neele-Vat Logistics meer dan 500 medewerkers en heeft het 150.000 vierkante meter warehouse. Het bedrijf biedt hoogwaardige transport- en distributie-oplossingen aan klanten door heel Europa, met de persoonlijke service van vertrouwde contactpersonen.

Meer nieuws