Peter Goedvolk in bestuur CHIO Rotterdam

01-03-19

Peter Goedvolk is toegetreden tot het bestuur van het CHIO Rotterdam. De columnist van Friends in Business was al aanjager van het netwerk van havenbedrijven CHIO Port Club Rotterdam. Dat blijft Goedvolk ook als bestuurslid doen.

Ook Arco van Nieuwland is nieuw in het bestuur van het Concours Hippique International Officiel. Hij neemt de portefeuille PR & Communicatie op zich. 

‘De organisatie van de komende EK’s (springen, dressuur en para-dressuur in augustus), die samen het grootste hippische topsportevenement ooit in Rotterdam vormen en het één na grootste paardensportevenement uit onze nationale geschiedenis, is geen sinecure. Ook daarom zijn we verheugd dat deze twee bestuursleden ons team komen versterken,’ zegt Belle de Bruin, voorzitter van het bestuur van de EK’s en het CHIO Rotterdam.

Goedvolk stond vorig jaar januari nog op de cover van het magazine van Friends in Business. De Rotterdamse zakenman verwierf bekendheid als oprichter van oliemaatschappij Argos. Eind 2016 kocht hij een meerderheidsbelang in TNO Bedrijven en hij is onder meer eigenaar van Count Companies BV en First Dutch.

Sinds begin 2018 schrijft Goedvolk ook columns voor het magazine van Friends in Business. 

Meer nieuws