RAC Rotterdam benoemd tot officieel Maserati-dealer

16-08-16

Per 1 september is het Rotterdamse automobielbedrijf RAC (Rotterdamse Automobiel Centrale) aangesteld als officieel Maserati-dealer voor het zuidwesten van Nederland. RAC is met ingang van september verantwoordelijk voor de verkoop en service van het Italiaanse automerk. In eerste instantie vanuit het bestaande Jaguar-pand waar volop wordt gewerkt aan de verbouwing voor Maserati. De verkoop start september 2016.

Compleet nieuwe showroom
Vanuit de bekende Jaguar-locatie zal de verkoop en service gaan plaatsvinden. Het bestaande pand wordt aangepast naar de specifieke Maserati-uitstraling en -beleving. Vanaf medio november is de Maserati-showroom aan de Autolettestraat 10 op de Rotterdamse Autostrada gereed.

Het dealernetwerk versterken
Het zuidwesten van Nederland, met als belangrijkste steden Rotterdam en Den Haag, biedt voor Maserati een enorm potentieel. Het jaar 2016 stond en staat voor Maserati in het teken van de introductie van de Levante SUV, een belangrijke uitbreiding van het portfolio van het Italiaanse merk in een nieuw marktsegment. Met de uitbreiding van het portfolio is het voor Maserati noodzakelijk geworden wereldwijd het dealernetwerk te versterken en verder uit te breiden.

RAC is in Nederland de vierde officiële Maserati-dealer.

 

Meer nieuws