VIDEO: bladpresentatie Friends in Business bij BMW Dubbelsteyn Dordrecht

18-12-15

Zo’n 55 Friends waren maandagmiddag aanwezig bij de feestelijke bladpresentatie van al weer het laatste magazine van 2015! In de prachtig verbouwde showroom van BMW-Dubbelsteyn aan de Mijlweg in Dordrecht kregen ze niet alleen de kans om als eerste het magazine te bekijken, maar was er ook volop de gelegenheid om te netwerken met bekende én nieuwe relaties. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

Anders dan voorheen vond de bladpresentatie van het vierde nummer niet in Rotterdam plaats, maar in Dordrecht. Dit heeft alles te maken met de recente uitbreiding van ons verspreidingsgebied naar de Drechsteden. Door de verbinding te leggen tussen ons Rotterdamse netwerk en ons Drechsteden-netwerk hopen we nog meer FIB Matching Partners aan zakelijk succes te helpen.

‘Ik heb Friends gesproken die ik nog niet eerder kende’

Martin Stam van AA Lease was één van de 55 Partners die aanwezig was bij de bladpresentatie. ‘De locatie was leuk gekozen en paste ook bij de opkomst. Zoals gewend bij  FIB Matching was de sfeer gemoedelijk en niet commercieel gericht’, aldus Martin Stam.

Leon van Bokkel van Appreciate Social Media Marketing was ook aanwezig. Hij beschreef de sfeer als goed, open en gezellig. ‘Ik heb Friends gesproken die ik nog niet eerder kende. Bovendien heb ik er zakelijk gezien een afspraak aan overgehouden, dankzij de bladpresentatie’.

Bekijk hieronder de foto's en de video voor een sfeerimpressie van dit geslaagde FIB Matching Event!

FiB Bladpresentatie – 14-12-2015 from Made in Rotterdam bv on Vimeo.

Wilt u meer weten over BMW Dubbelsteyn Dordrecht? Bekijk het bedrijfsprofiel op onze website!

Meer nieuws