Wie wordt Beste Werkgever van 2016?

26-07-16

Bouwend Nederland, Brunel en Yarden zijn genomineerd voor de titel Beste Werkgever in de categorie Zakelijke dienstverlening. Tijdens het Beste Werkgevers Event op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaar bekend. In totaal zijn er prijzen te vergeven in elf branches.

Dit jaar hebben Effectory en Intermediair voor de zestiende keer het Beste Werkgeversonderzoek uitgevoerd, om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek deden 318 organisaties mee.

Beste Werkgevers Event 2016

Op 4 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2016 feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam. Naast de branchewinnaars komen ook de hoogst scorende profit- en non-profitorganisaties in het zonnetje te staan. In 2015 bezochten meer dan 400 HR-directeuren, HR-professionals en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten het event.

Oordeel van medewerkers

De eindklassering van de organisaties is gebaseerd op het oordeel van hun eigen medewerkers. In het onderzoek beantwoordden zij onder meer vragen over hoe trots ze zijn op de organisatie en de mate waarin ze ruimte en kansen krijgen om optimaal te presteren.

Naast de drie genomineerden scoren nog veertien andere organisaties boven het branchegemiddelde (6,9) in de zakelijke dienstverlening:

AWVN
Business Lease
CAOP
Catawiki
CBRE
Conclusion
Damsté advocaten – notarissen
Meijburg & Co
PC Hooft Groep
Terberg Leasing
Twynstra Gudde
Uitgeverij Zwijsen
Van Dijk Educatie Groep
VNO-NCW & MKB Nederland

 

 

Meer nieuws