Ondernemerschap

Workshop BASE Advocaten op congres ‘Futureproof Medezeggenschap’

BASE Advocaten - Rotterdam

Rob Sies en Sanne Barbas van BASE Advocaten hebben afgelopen week op het congres ‘Futureproof Medezeggenschap’ een workshop gegeven met het onderwerp ‘Actualiteiten en rechtspraak: tips & tricks voor de praktijk.’

Jan-Willem van Geen van het Rotterdamse advocatenkantoor was dagvoorzitter tijdens dit evenement. ‘Wij bedanken ORnet/ORmagazine voor de organisatie en alle deelnemers voor hun actieve bijdrage’, meldt BASE Advocaten op social media.

BASE Advocaten is gevestigd in de Zeemansstraat in Rotterdam. Het bedrijf richt zich op Corporate & Commercial Litigation en arbeidsrecht.

Dit artikel wordt u aangeboden door

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Meer nieuws