Ondernemerschap

SERIS Nederland gaat partnership aan met Quinton BHV

SERIS Nederland - Dordrecht

SERIS Nederland is op het gebied van de opleidingen BHV, EHBO, BBMI en VCA een overeenkomst aangegaan met Quinton BHV. ‘Omdat SERIS hard groeit en behoefte had aan een opleider die haar dienstverlening landelijk kan aanbieden, innovatief is én MVO net als SERIS van groot belang vindt, zijn wij dit partnership aangegaan’, zegt operationeel directeur Pieter van den Herik.

Aad de Vries, algemeen directeur van SERIS, vult aan: ‘De uitgebreide e-learning mogelijkheden dragen daarnaast bij aan de continue opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Tevens zijn wij nu in staat om snel op actualiteiten in te spelen en ook eigen opleidingen mogelijk te maken via de e-learning module. Wij bedanken Stephan den Hollander en Leonard van Spronsen en kijken uit naar een fijne & succesvolle samenwerking.’

Foto: SERIS Nederland

Dit artikel wordt u aangeboden door

SERIS Nederland

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Ivoorkust beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening. Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2008/5.1 certificaat.

Meer nieuws