Bladpresentatie Friends in Business #1 2018

Kantine Walhalla, Veerlaan 11, Rotterdam / Katendrecht
 — 
Aangeboden door: FIB

Na de bijzondere bladpresentatie van het vorige nummer van het Friends in Business-magazine, in de Arminiuskerk en later in Restaurant Old Dutch, vindt de presentatie van de volgende editie plaats in Kantine Walhalla, op woensdag 24 januari. Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom!

Jan Dirk Stouten, hoofdredacteur van Friends in Business, presenteert de avond samen met een bijzondere sidekick: Harry-Jan Bus. Bus is eigenaar van het Katendrechtse Theater Walhalla en maakt deel uit van de cabaretgroep De Tunes.

Naast de presentatie van het eerste magazine van 2018 ontvangen zij de volgende gasten: meesterkok Ad Janssen van de GasteRhoon Groep, oud burgemeester Ivo Opstelten en topondernemer Peter Goedvolk.  

Extra: tijdens deze avond wordt een unieke prijs verloot onder de aanwezigen: een dagtocht op Zeilschip De Eendracht voor 2 personen.

Tevens wordt deze avond aandacht geschonken aan de 5e editie van het Skûtsjesilen aan de Kralingse Plas. Wij ontvangen als extra gasten Hendrik van der Wyck en Herman Vaanholt, de organisatoren van Skûtsjesilen Holland. Zij zijn erbij met een aantal sponsoren van dit mooie event aan de Kralingse Plas. Ontmoet hen en de andere 'Friends in Business' tijdens de borrel na het officiele gedeelte.

Programma:

17.00 - 17.30 uur    Inloop
17.30 - 17.45 uur    Bladpresentatie door Jan Dirk Stouten en Harry-Jan Bus
17.45 - 18.00 uur    Podium voor onze gasten: Ad Janssen, Ivo Opstelten,
                                           Peter Goedvolk, Herman Vaanholt en Hendrik van Wyck
18.00 - 19.00 uur    Borrel

‚ÄčTot 24 januari!

Wilt u ook komen?

Deelnemen aan FIB Events is alleen mogelijk als u bent aangesloten bij Friends in Business.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst in om u aan te melden voor dit FIB Event!

Inloggen