Kennissessie: Cut the crab, kill your lizard!

Kantoorgebouw Zuidpoort - Stadionweg 41F (6e etage) - Rotterdam
 — 
Aangeboden door: SAM Reclame & communicatie

Hierbij nodigt SAM Reclame & Communicatie je van harte uit voor de Business Performance Meeting genaamd 'Cut the crab, kill your lizard!'

Het primaire denken overheerst. Bij organisaties, maar bovenal bij actoren binnen organisaties. Liefst vallen zij terug op oude gewoonten, staan nauwelijks open voor nieuwe ideeën en gaan uit van de ‘main’ standaard want …. dat is tenslotte wel zo veilig. Kritiek wordt al snel opgevat als een aanval, niet als een mogelijkheid tot groei.

Hoe slim wij ook zijn, hoe graag wij ook willen, welke goede intenties wij ook hebben als wij met één ding niet weten te ‘dealen’ zullen wij nauwelijks een stap verder komen: ons lizardbrein.

Degene die juist met dit stukje brein weet om te gaan, of beter: weet dat hij en zij dit stukje brein bezit, presteert significant beter. Realiseert een betere business perfomance. Weet hoofd- van bijzaken te scheiden!

In nog geen 2 uur ontdek je hoe om te gaan met factoren en actoren binnen je persoonlijke en zakelijke leven en krijg je van Mark handvatten aangereikt waarmee je de meest directe manier realiseert om resultaat te genereren. Structuur en tools worden herkend en benoemd. Zodra je deze weet te implementeren ervaar je dat dit leidt tot meer effectiviteit en een beter resultaat. Ook krijg je inzicht in wat bepalend is om op de meest directe manier resultaten te boeken in je persoonlijke en zakelijke leven.

Onze Friend SAM Reclame & Communicatie biedt in samenwerking met Mark Tetteroo een Business Performance Meeting aan, aan de leden van Friends in Business.

Voor 7 Friends heeft SAM stoelen gereserveerd op woensdag 15 mei 2019. De inschrijving sluit op maandag 29 april. Uit alle aanmeldingen trekken zij 7 personen die een officiële uitnodiging krijgen.

Datum & tijd
Woensdag 15 mei, 15:30 - 18:30 uur

Het programma

15:30 – 16.00   Inloop en ontvangst
16:00 – 17:45   Kennissessie met Mark Tetteroo
17:45 – 18:30   Borrel

Adres
Kantoorgebouw Zuidpoort, Stadionweg 41F (6e etage), 3077 AS Rotterdam

Aanmelden
Deelname aan dit event is op uitnodiging.

Event aangeboden door

Wilt u ook komen?

Deelnemen aan FIB Events is alleen mogelijk als u bent aangesloten bij Friends in Business.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst in om u aan te melden voor dit FIB Event!

Inloggen