Kennissessie Schouten Zekerheid: 'Trouble in Paradise: van snel betaalde factuur naar de curator aan het stuur'

Kunsthal Rotterdam - Museumpark - Westzeedijk 341 - 3015 AA Rotterdam
 — 
Aangeboden door: Schouten Zekerheid

Welvaart én een groeiende economie: voor je het weet, bevind je je in het paradijs. Liggend op het parelwitte strand gloren aan de horizon toch de eerste donkere wolken. Wat als jij je facturen wel netjes betaalt, maar je relaties dat niet meer kunnen?

Op donderdagmiddag 11 april geeft Friends in Business Schouten Zekerheid je in de Kunsthal in Rotterdam praktische tips en antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Hoe staat het ervoor met de Nederlandse economie en met die van onze belangrijkste handelspartners? Gaat de bubbel in je sector barsten?
  • Liquiditeit blijft belangrijk, dus welke mogelijke alternatieven zijn er voor bankgarantie? Is een borgstelling iets voor je bedrijf?
  • Wat kan je leren van faillissementen, zoals die van Free Record Shop en Intertoys?

Sprekers
Econoom en journalist Mathijs Bouman vertelt je op levendige wijze over onze veranderende economie en wat dit voor je sector en organisatie betekent. Is deze hoogconjunctuur bestendig of gaan we binnenkort weer een recessie in? Vervolgens zal een Senior Consultant Borgstellingen je laten zien welke mogelijke alternatieve vormen er voor een bankgarantie zijn. Als laatste zal Monique Busch, onderdeel van het team dat verantwoordelijk is geweest voor de afhandeling van een aantal bekende grote faillissementen, je vertellen wat een faillissement voor een organisatie betekent en vooral wat je hiervan kan leren.

Bezoek de tentoonstelling Trouble in Paradise
Na de kennissessie heb je de mogelijkheid om de tentoonstelling 'Trouble in Paradise' te bezoeken: een bijzondere selectie hedendaagse kunst uit de privécollectie van kunstverzamelaar en ondernemer Rattan Chadha (1949, Delhi). De tentoonstelling weerspiegelt de emotie die je als ondernemer kunt hebben in tijden van (Trouble in) Paradise.

Datum & tijd
Donderdag 11 april, 15:30 - 19:00 uur (inclusief borrel en tentoonstelling)

Adres
Kunsthal Rotterdam, Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam

Aanmelden
Kom je ook? Aanmelden kan alleen via de onderstaande link!

Ik kom graag naar de kennissessie van Schouten Zekerheid!

Event aangeboden door

Wilt u ook komen?

Deelnemen aan FIB Events is alleen mogelijk als u bent aangesloten bij Friends in Business.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst in om u aan te melden voor dit FIB Event!

Inloggen