NOSUCH TALKS #1: CREATIVE LEAD GENERATION

Stadion de Kuip - Perszaal - Van Zandvlietplein 1 - Rotterdam
 — 
Aangeboden door: NOSUCH

Onze nieuwe Friend in Business NOSUCH nodigt je graag uit voor een event dat zij binnenkort organiseert. Tijdens NOSUCH TALKS #1: CREATIVE LEAD GENERATION, dat op 22 november a.s. plaatsvindt, wordt ingegaan op het creëren van kwalitatieve leads die van jouw merk houden.

Hierbij deelt Rik Vera, digitale innovatie expert, zijn visie over hoe digitalisering en IT het gedrag van klanten en de snelheid van de markt doet veranderen. De ondertitel van zijn nieuwste boek 'Managers the day after tomorrow' is niet voor niets ‘connect to many, engage individuals.’

VOOR WIE?
NOSUCH TALKS is bedoeld voor marketeers, brand managers, ondernemers en directeuren die een voorkeur hebben voor hoogwaardige leads met een fundamentele interesse voor jouw merk en aanbod. 

PROGRAMMA
11.30 – 12.00    | Inloop met koffie en thee
12.00 – 12.05    | OPENING 
12.05 – 13.00    | KEYNOTE ‘Day after Tomorrow’ door Rik Vera
13.00 – 13.30    | LUNCH
13.30 – 14.00    | KLANTCASE
14.00 – 14.30    | GROEPSDISCUSSIE
14.30 – 15.00    | Afsluitende ‘borrel’   

OVER NOSUCH
Onze nieuwe friend, NOSUCH, opgericht in 2001 en uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke creatieve bureaus van Nederland, doet alles om het unieke verhaal van jouw merk te verbinden met klanten die het best bij jou passen. Met een team van strategen, concepters, designers, digital specialisten, campagne- en projectmanagers, en een video & fotografie team, ontwikkelt NOSUCH iedere dag weer de meest uiteenlopende creatieve campagnes en content voor diverse organisaties. Van MKB tot corporates. Regionaal, nationaal en internationaal.

We hopen je te zien op 22 november!

Event aangeboden door

Wilt u ook komen?

Deelnemen aan FIB Events is alleen mogelijk als u bent aangesloten bij Friends in Business.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst in om u aan te melden voor dit FIB Event!

Inloggen