Zeilevenement Sail4Care 24 mei

Middelharnis/Haringvliet
 — 
Aangeboden door: FIB

Binnenkort start de 3e editie van het prachtige zeilevenement Sail4Care. Dit jaar nog groter én spectaculairder!

Het begint al met de ontvangst op de historische Menheerse Werf. Koffie, gebak en een muzikaal warm welkom. De teams maken kennis met de schippers en na de koppeling van de teams aan de zeiljachten krijgt ieder team een overvloedig culinair overlevingspakket uitgereikt. Daarna schepen alle teams in en vaart de vloot de haven van Middelharnis uit voor de trainingsrondes op het Haringvliet.

Rond het middaguur zorgen we voor een ludieke lunch op het water en om 13 uur valt het startschot voor de regatta. Onderweg zijn er, naast het zeilen, allerlei uitdagingen waarvan de resultaten ook meetellen in het eindklassement.

Aan het eind van de middag finishen de teams voor de haven en vaart de vloot weer naar binnen, om vervolgens feest te vieren op de Menheerse Werf. Vanzelfsprekend met topkwaliteit catering, muziek en een spannende prijsuitreiking inclusief een veiling van allerlei door sponsors aangebrachte items.

Programma 24 mei 2019:

11.00 uur – verzamelen met koffie op de Menheerse Werf

12.00 uur – uitvaren met schepen + start regatta vanaf het Haringvliet

15.30 uur – terugkomst in de haven met ontvangst met een drankje en hapje

16.30 uur – muziek en start BBQ

17.00 uur – BBQ + loterij

20.00 uur – einde 

Mogelijkheden tot deelname:

1. Reserveren van een zeilschip max 6 personen voor  € 1.500,-

2. Ter beschikking stellen van een schip inclusief schipper (gratis deelname event met twee bemanningsleden)

3. Afname van vlaggenschipkaarten € 150,- per stuk

4. Ondersteuning van het evenement met sponsoring en donaties

5. Een exclusief zakelijk arrangement te boeken voor groepen vanaf 20 personen. Rondvaarten, meezeilen, lunch op het water, etc.

Team inschrijven
Een zeilteam inschrijven kan door een mail te sturen aan info@sail4care.nl. Vermeld hierin van welke optie je gebruik wilt maken en met hoeveel personen je komt. Na ontvangst van de inschrijving ontvang je per omgaande een bevestiging.

Zeiljacht inschrijven
Ben je jachteigenaar (zeiljacht van 11m+ en geschikt voor minimaal 6 gasten plus bemanning) en wil je de stichting helpen door jezelf en je schip beschikbaar te stellen? Geweldig! Vul dan alsjeblieft dit formulier in en stuur het aan info@sail4care.nl. Het kost vanzelfsprekend niets en we gaan jou en je bemanning helemaal in de watten leggen.

No sweat?
Wil je wel de Sail4Care vibes meemaken, maar niet meezeilen in de regatta?  Daarvoor hebben we ook plaatsen op ons vlaggenschip, die toegang geven tot de Menheerse Werf, het start- en finishschip en alle feestelijkheden. Een vlaggenschipkaart kost € 150,-. Reserveren via info@sail4care.nl. Ook kunnen we voor groepen vanaf 20 personen mooie arrangementen koppelen aan de regatta. Daarover heeft de stichting graag persoonlijk contact.

Je kunt de Sail4Care Regatta  beleven door een mail te sturen naar info@sail4care.nl met daarin jouw keuze en het aantal personen dat je meeneemt.

Sail4Care zet zich in om minimaal één keer per jaar een ontzettend leuk, ludiek en verrassend zeilevenement te organiseren. Hiermee haalt Sail4Care mooie bedragen op voor meerdere goede doelen in de zorg voor mensen met een beperking. De stichting heeft de ANBI-status. 

 

Wilt u ook komen?

Deelnemen aan FIB Events is alleen mogelijk als u bent aangesloten bij Friends in Business.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst in om u aan te melden voor dit FIB Event!

Inloggen