Annexum omslag

Annexum

Bouw & VastgoedBouw & Vastgoed

Annexum biedt vastgoed beleggingsfondsen voor particulieren beleggers. Bij ons belegt u in vastgoed in diverse segmenten; winkels, woningen, kantoren, supermarkten en meer. Onze vastgoed beleggingsobjecten bevinden zich op goede locaties, die hun geschiktheid voor de bedrijfsuitoefening van de huurders als belangrijkste kenmerk hebben.

Beleggen passend bij uw doelen
Annexum heeft, met een track record sinds 2000, veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt. We beleggen op transparante en innovatieve wijze in vastgoed en bieden u beleggingsmogelijkheden die passen bij uw situatie. Van investeren in de toekomst tot het bouwen van een oudedagsvoorziening. Wilt u uw vermogen behouden of laten groeien of een beter rendement op uw spaargeld? Met 25 fondsen in vijf verschillende beleggingscategorieën is er altijd een beleggingsfonds dat past bij u en uw doelen.

Persoonlijke dienstverlening
Annexum onderscheidt zich met een zo persoonlijk mogelijke dienstverlening en een uitgebreid netwerk in de vastgoedsector. Onze missie is om op het gebied van moderne technologie een marktleider te worden binnen onze branche. Veel nieuwe technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om de dienstverlening aan de klant te verbeteren. We spannen ons in om met behulp van nieuwe technologie onze klanten te blijven verrassen.

De supermarkt, waardevol vastgoed om in te beleggen
Waar de fysieke winkel het zwaar heeft, floreert de supermarkt. En daardoor ook het supermarktvastgoed. Een kans dus voor u als belegger in vastgoed. U kunt nu instappen in Duits Nederlands Supermarkt Fonds, een fonds dat zich onderscheidt door de spreiding van 45 objecten over twee sterke economische markten: Nederland én Duitsland. Meer weten? Bekijk de onderstaande video eens. Of bezoek direct www.annexum.nl/supermarkten.

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Video

Nieuws

Amsterdams Annexum sluit zich aan bij Friends in Business

Amsterdams Annexum sluit zich aan bij Friends in Business

Een nieuwe Friend in Business: Annexum. Dit bedrijf biedt vastgoed beleggingsfondsen voor...

Contactgegevens

Adres
World Trade Center, G-Toren
Strawinskylaan 485
1077 XX Amsterdam

info@annexum.nl
http://www.annexum.nl
020 - 5720101