Centraal Invorderings Bureau B.V. omslag

Centraal Invorderings Bureau B.V.

DienstverleningDienstverlening

Centraal Invorderings Bureau (CIB) staat bekend om haar succesvolle en innovatieve aanpak als het gaat om het incasseren van openstaande facturen. Door veel gebruik te maken van directe communicatiemethodes, zijn wij in staat om op een persoonlijke wijze snel in contact te komen met uw klanten teneinde een betalingsprobleem en deze op een juiste en nette wijze op te lossen. CIB is een transparante organisatie welke haar opdrachtgevers de mogelijkheid biedt om op een persoonlijke wijze haar incassowerkzaamheden uit te voeren. CIB is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen (NVI) en bij de Autoriteit Financiele Markten (AFM).

Sinds haar oprichting in 2007 ondersteunt het CIB meer dan 2500 ondernemingen in Nederland op het gebied van credit management. Met meer dan 70 enthousiaste professionals werken wij elke dag aan het financieel gezonder maken van onze opdrachtgevers en hun klanten. Onze transparante werkwijze zorgt voor duidelijkheid en helderheid bij zowel onze opdrachtgever alsmede hun klanten en wordt door veel partijen als prettig ervaren. | Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact op met Tomas Wiercx, Business Development Manager bij Centraal Invorderings Bureau B.V.

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Video

CIB incasso | Personal Debt Flow

Het Centraal Invorderings Bureau benadert iedere debiteur op zijn eigen unieke manier én op het juiste moment. Hiervoor maken wij gebruik van onze Personal Debt Flow. Meer informatie: www.cibincasso.nl

Nieuws

Nieuwe Friend: het Centraal Invorderings Bureau

Nieuwe Friend: het Centraal Invorderings Bureau

Een nieuwe Friend in Business: het Centraal Invorderings Bureau (CIB), sinds enkele maanden...