De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

De Mik Bedrijfshuisvesting b.v. is dé bedrijfsmakelaar in de regio Rotterdam Rijnmond. Ons zeer ervaren makelaarsteam is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte in onze regio. Daarnaast taxeren wij commercieel onroerend goed voor eigenaren, kopers en financiele instellingen.

De Mik Bedrijfshuisvesting b.v. is dé bedrijfsmakelaar in de regio Rotterdam Rijnmond.

Ons zeer ervaren makelaarsteam is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte in onze regio. Daarnaast taxeren wij commercieel onroerend goed voor eigenaren, kopers en financiele instellingen.

Onze makelaars adviseren u graag bij al uw huisvestingsvraagstukken. Door de dagelijkse contacten met de gebruikers van kantoor- bedrijfs en winkelruimten kennen we als geen ander de eisen die aan moderne kantoor- en bedrijfsruimten worden gesteld. Graag brengen we die know-how in bij de aan- of verhuur van dergelijk onroerend goed. De Mik Bedrijshuisvesting wordt dan ook vaak in een vroeg stadium bij nog te realiseren projecten betrokken. De verhuur en verkoop opdrachten worden met name geactiveerd in de regio Rijnmond, zijnde Rotterdam met een straal van circa 25 kilometer. Juist in dit gebied kennen we de marktpartijen, de verschillende overheden en de overige spelers. Betreffende aanhuur, aankoop en beleggingsverkopen opereren we landelijk.

Contactgegevens

Adres

Lichtenauerlaan 140 (Brainpark II)
3062 ME Rotterdam

Online
Contactpersoon

Dennis Borsboom

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?