Van der Valk Hotel ARA omslag

Van der Valk Hotel ARA

HorecaHoreca

Midden in natuurgebied de Hooge Nesse, aan de oever van de Oude Maas, ligt van der Valk Hotel ARA. Schepen varen er langzaam voorbij in een landschap met duizend verschillende kleuren groen. Hier komt u heerlijk tot rust, viert u een onvergetelije bruiloft of personeelsfeest of boekt u successen op een zakelijke bijeenkomst. Wij heten u van harte welkom in onze oase van rust en groen.

Vergaderen in de natuur

Met 8 vergaderruimtes van 40 tot 340 m2 kunnen wij de perfecte setting voor u creëren. Uw bijeenkomst combineren met een teambuildingsessie? Dat kan bij ons zowel binnen als buiten. U zult de eerste niet zijn die ter plekke besluit een vergadering buiten in het gras of op het terras te houden om optimaal te genieten van mooi weer en frisse lucht.

Hotel

DeLuxe kamers, kamers met rivierzicht of tuinzicht en verschillende luxe. Suites met infraroodsauna en groot balkon; wat u ook zoekt en boekt, wij staan garant voor een relaxed verblijf. Voel u thuis in één van onze 80 hotelkamers. In ons zwembad, onze sauna en fitness kunt u lekker ontspannen. Gaat u liever naar buiten? In de omgeving van ons hotel kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen. Voor een work-out in de buitenlucht vindt u outdoor fitnesstoestellen direct naast het hotel.

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Video

Nieuws

Zomerborrel bij Van der Valk Hotel ARA op 17 juni

Zomerborrel bij Van der Valk Hotel ARA op 17 juni

Van der Valk Hotel ARA organiseert voor leden van Friends in Business en zakelijke relaties van...

Gaat naar deze events

Contactgegevens

Adres
Veerweg 10,
3336 LM Zwijndrecht

n.nederveen@hotelara.nl
http://www.hotelara.nl
078 623 17 80