International Lashing Services BV omslag

International Lashing Services BV

Transport & LogistiekTransport & Logistiek

International Lashing Service is één van de hoofdrolspelers in het zeevasten van uw lading in de Nederlandse havens. Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 23 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept.

Met circa 250 gekwalificeerde specialisten zijn wij multifunctioneel inzetbaar. Naast het sjorren, laden van zeeboten, strippen en stuffen van containers, verplaatsen onze specialisten met vorkheftrucks en topkranen lading op kades en in loodsen. Als opdrachtgevers daarom vragen, behoort de proviandering van schepen tevens tot ons takenpakket.

Opdrachten worden verkregen van rederijen of via hun agenten, de cargadoors. Het grootste deel van de activiteiten vindt in de Rotterdamse havens plaats. Het overige heeft betrekking op de andere havens in Nederland en een enkele keer zelfs tot ver over de grens. Tevens worden door diverse fabrieken een beroep gedaan op onze diensten. Voorbeelden zijn het veilig in containers vastzetten van bijzondere objecten, zodat tijdens het transport geen schade kan ontstaan.

Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een round the clock-service, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Daarnaast zijn wij in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen. Continue aandacht voor detail, flexibiliteit en aanpassingsvermogen, vormen een permanent onderdeel van onze bedrijfsvoering. “We get the job done, 24/7!”

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Contactgegevens

Adres
Haven nummer 2770
Willem Barentszstraat 11-19
3165 AA Rotterdam-Albrandswaard, Nederland

Postbus
Postbus 5066
3008 AB Rotterdam

info@lashing.nl
http://lashing.nl/