NOSUCH

NOSUCH, opgericht in 2001 en uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke creatieve bureaus in Nederland, is nog altijd het best bewaarde geheim van Rotterdam. Met ons team van topcreatieven creëren wij iedere dag de meest uiteenlopende content voor de meest diverse organisaties. Van klein MKB tot corporates. Lokaal, nationaal en internationaal. Merken ontmoeten graag mensen. NOSUCH helpt niet alleen leads te creëren – we genereren echt betrokken klanten die van jouw merk houden. Hoe? Door eerst zélf te begrijpen wat jouw merk uniek maakt en dit toe te passen in een combinatie van branding, content, lead generation en IT.

NOSUCH, opgericht in 2001 en uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke creatieve bureaus in Nederland, is nog altijd het best bewaarde geheim van Rotterdam. Met ons team van topcreatieven creëren wij iedere dag de meest uiteenlopende content voor de meest diverse organisaties. Van klein MKB tot corporates. Lokaal, nationaal en internationaal.
Merken ontmoeten graag mensen. NOSUCH helpt niet alleen leads te creëren – we genereren echt betrokken klanten die van jouw merk houden. Hoe? Door eerst zélf te begrijpen wat jouw merk uniek maakt en dit toe te passen in een combinatie van branding, content, lead generation en IT.

Wij ontwikkelen logo's, huisstijlen, campagnes, presentaties, visual identities, package design, apps, video's, (3D)-animaties, websites, magazines, EDM's, contentplatforms, events, strategiën, social content etc. Wij werken op projectbasis, maar het liefst richten we in nauwe samenwerking complete customer journeys in.

Contactgegevens

Adres

Schiehavenkade 214 - 222
3024 EZ Rotterdam

Online
Contactpersoon

Teus Baars

Directeur / Eigenaar

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?