Omwerven omslag

Omwerven

DienstverleningDienstverlening

Werven moet anders! Wij zijn ervan overtuigd dat goed personeel werven beteren veel voordeliger kan. Met data gestuurde advertenties, doelgroepgerichte vacatureteksten en onderscheidende online marketingcampagnes bereiken wij namens jou de kandidaten waar jij naar op zoek bent en besparen we flink of je recruitmentkosten Meer weten?

 

Het brein achter het meesterwerk

Omwerven werd opgericht in 2018. Wij zagen een kans voor verandering in de recruitmentbranche die hard nodig was namelijk het aanspreken en het activeren van latent werkzoekenden. Waarom zou je in dezelfde vijver vissen als anderen.

Omwerven doet het anders! Door een doelgroep- en/of brancheanalyse uit te voeren kan er specifiek gekeken worden naar waar de perfecte kandidaten zich bevinden en op welke manier deze bereikt kunnen worden. Op deze manier ga jij niet op zoek naar kandidaten, maar gaan de ideale kandidaten op zoek naar jou.

Wie zijn wij? In 2019 zijn we gegroeid van 2 naar 6 medewerkers. Allemaal marketeers en medewerkers met ervaring in de recruitment die weten waar zij het over hebben. 

 

Met Omwerven heb je 1 partner om jullie te helpen met het invullen van jullie vacature(s). Van vacatureteksten herschrijven, het plaatsen van vacatures op jobboards, het aanmaken van sociale media campagnes tot aan een werkgeverscampagne op Indeed.

Omwerven neemt jullie vacature uit handen en herschrijft deze zodat deze vacature aantrekkelijker wordt en opvalt bij jouw specifieke doelgroep. Hierna wordt jouw vacature met jullie naam op diverse vacaturesites geplaatst en op sociale media.

Op sociale media worden er gesegmenteerde campagnes gemaakt die regelmatig worden bijgestuurd. Ook schrijven wij de best passende kandidaten aan die op online vacaturebanken staan ingeschreven en maken we jullie interne recruitmentpakket op orde. Dit alles met als doel om jullie nieuwe medewerker(s) te werven.

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Video

https://www.youtube.com/watch?v=qZOp-Vs0DhM&t=4s

Nieuws

Roy Verduyn: 'Omwerven is tussen zelf werven en recruitmentbureaus in gaan zitten'

Roy Verduyn: 'Omwerven is tussen zelf werven en recruitmentbureaus in gaan zitten'

Roy Verduyn heeft zich met zijn bedrijf Omwerven dit jaar aangesloten bij Friends in Business....

Studio Friends in Business: Roy Verduyn (Omwerven)

Studio Friends in Business: Roy Verduyn (Omwerven)

Een nieuwe uitzending van Studio Friends in Business met een nieuwe partner: Roy Verduyn van...

Contactgegevens

Adres
Curieweg 5, 3208KJ Spijkenisse

Postbus
Currieweg 5, 3208 KJ Spijkenisse

roy@omwerven.nl
http://www.omwerven.nl
06-54304213