Projects Everywhere omslag

Projects Everywhere

DienstverleningDienstverlening

Projects Everywhere is het projectmanagementbureau van Ing. Khadija Fassihi. Haar probleemoplossende vermogen is de drijfveer achter het bureau.

Over Khadija
Khadija Fassihi weet als geen ander hoe je obstakels moet overwinnen. Toen zij op haar zestiende naar Nederland kwam, was zij vastberaden om niet alleen zo snel mogelijk de Nederlandse taal te leren, maar ook om het beste uit zichzelf te halen. Ze startte op de mts in bouwkunde, waar ze werd uitgeroepen tot ‘mbo-uitblinker 2007’. Vanzelfsprekend stopte ze daar niet, maar ging ze door naar de hts om haar Bachelor of Architecture te behalen. Haar baan als bouwkundig ingenieur zei ze vaarwel om naar de Verenigde Staten te gaan. Daar reisde ze rond en maakte ze zich het Engels eigen. Eenmaal terug was de bouwcrisis toegeslagen en richtte ze haar pijlen op een andere arbeidssector. Bij het internationale mediabedrijf DMC klom ze op tot leidinggevende. Ze was onder meer verantwoordelijk voor de relaties met bestaande en nieuwe klanten en voor het lanceren van nieuwe projecten. Maar ook als ze niet direct betrokken was bij een project, werd haar expertise vaak door collega’s ingeroepen. Ze ontwikkelde zich tot een echte peoplemanager en wist altijd de juiste mensen op het juiste moment bij elkaar te krijgen. Khadija is een echte verbinder; ze krijgt iedereen om de tafel. In 2018 was het tijd om een droom waar te maken: een eigen bedrijf. Dat werd Projects Everywhere.

Khadija spreekt Nederlands, Engels en Arabisch. Ze voelt zich thuis in een dynamische omgeving. Als er maar een uitdaging is die zij aan kan pakken, want dan is zij pas echt als een vis in het water.

Over Projects Everywhere
De allereerste uitdaging die Projects Everywhere aannam, was voor een internationale organisatie dat kandidaten zocht om een vestiging in Marokko te leiden. Khadija reisde af naar de locatie en wist de beste mensen te strikken. Met deze vliegende start heeft Projects Everywhere zich gevestigd in de wereld van projectmanagement.

Khadija Fassihi is het gezicht van Projects Everywhere, maar desgewenst kan zij een team van medewerkers samenstellen om een project in gang te zetten.

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen