Rijkse accountants & adviseurs omslag

Rijkse accountants & adviseurs

DienstverleningDienstverlening

Een sterke IT-focus zorgt voor gekoppelde digitale informatiesystemen die snel en foutloos werken en de noodzakelijke stuurinformatie produceren!

 

Vanuit waarneming en inzicht in cijfers zorg ik voor praktische adviezen die preventief zijn en resultaat oplevert. Omdat elke ondernemer en onderneming uniek is zijn onze adviezen persoonlijk en gaat het altijd om maatwerk. Mijn adviezen kunnen pas maatwerk zijn als ik mij verdiep in de situatie. Ik investeer hiervoor voldoende tijd, zodat ik de ondernemer en de onderneming beter leer kennen. Laat dat maar aan mij over. Ik vind ondernemen namelijk net zo leuk als u. Daar kunt u op vertrouwen.

 

U administratief geheel ontzorgen, dat is mijn doel met MKB boekhoudservice, zodat ondernemen bij u centraal blijft staan. Een consulente op locatie en unieke software maken de ideale combinatie. Tijdrovende administratie behoort tot het verleden. 24 uur per dag inzicht in uw financiële situatie en grip op uw administratiekosten. U onderneemt zorgeloos met MKB boekhoudservice. Wilt u meer weten over Rijkse accountants & adviseurs, kijk dan op www.rijkse.nl Interesse administratief ontzorgd te worden, kijk dan op www.mkbboekhoudservice.nl

 

Opgericht in 1955 zijn we al meer dan 60 jaar actief en effectief in de markt. Sinds de start van Rijkse hebben wij ons gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies en personeelsadvies. Ook doen opdrachtgevers een beroep op ons voor assurance-werkzaamheden, zoals de (wettelijke en vrijwillige) controle van jaarrekeningen, subsidiecontroles en due diligence onderzoeken. Rijkse is een organisatie met ruim 100 professionals. Vanuit 6 vestigingen, waaronder die in Barendrecht, is deskundige hulp altijd in de buurt. We beschikken over veel lokale kennis en een interessant netwerk. Naast onze vakinhoudelijke kennis bieden wij u een eigen klantenteam met vaste aanspreekpunten en persoonlijke aandacht. Met vaste prijzen voor de vaste diensten ook duidelijke afspraken vooraf en dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Nieuws

Friends in Business bezoekt Rijkse accountants & adviseurs: 'Plezierig, gezellig, informeel en professioneel'

Friends in Business bezoekt Rijkse accountants & adviseurs: 'Plezierig, gezellig, informeel en professioneel'

Martin van der Bok en Mario de Koning van Rijkse accountants & adviseurs staan in het nieuwe...

Rijkse accountants & adviseurs nieuwe partner Friends in Business

Rijkse accountants & adviseurs nieuwe partner Friends in Business

Rijkse accountants & adviseurs heeft zich aangesloten bij Friends in Business. Dit in 1955...

Contactgegevens

Adres
1e Barendrechtseweg 52, 2992 XC BARENDRECHT

m.vanderbok@rijkse.nl
http://www.rijkse.nl
06-55365882