Stars Design omslag

Stars Design

DienstverleningDienstverlening

In samenwerking met onze klanten creëren we omgevingen waarin u zich welkom, geïnspireerd en tevreden voelt. Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van horeca-interieurs zoals hotels, restaurants, ziekenhuizen, bejaardentehuizen en kantoren.

Stars Design werd in 1994 opgericht door Gerben van der Molen. Zijn achtergrond en opleiding in gastvrijheid wordt altijd weerspiegeld in zijn werk.

Sindsdien hebben we meer dan 200 projecten uitgevoerd voor toonaangevende bedrijven zoals Hoscom, Accor, Sodexo, Free Record Shop, Burger King, KFC, New York Pizza, Orbis Medical Park, Albert Schweitzer Ziekenhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Reinier de Graaf ziekenhuis , Vivium zorggroep, Pearl, Compass Group, etc.

Stars Design is een netwerkbedrijf. Wij leveren een op maat gemaakt product.

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Video

Hager-projectfilm: Post-Plaza Hotel en Grand Café Leeuwarden

In het monumentale oude postkantoor van Leeuwarden werd grondig verbouwd om de uitbreiding van het Post-Plaza hotel te realiseren. Het oude postkantoor is een fantastisch historisch gebouw uit 1902, waar tijdens de verbouwing rekening is gehouden met de karakteristieke sfeer tot in de kleinste details, inclusief het schakelmateriaal.

Contactgegevens

Adres
Westmolenstraat 33
3111 BS Schiedam

http://starsdesign.nl/