Stars Design omslag

Stars Design

DienstverleningDienstverlening

Bijna iedere Rotterdammer heeft wel eens kennis gemaakt met een door ons ontworpen interieur. Dat kan zijn geweest op het SS Rotterdam, bij Diergaarde Blijdorp, in het World Trade Center aan de Coolsingel, bij Stroom in het Lloydkwartier, het Delta Hotel in Vlaardingen of in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht.

Sinds 1994 ontwerpen we sfeervolle interieurs waar mensen zich welkom voelen, die een verhaal vertellen en zo slim mogelijk zijn ingericht.

Omdat we business-to-business interieurs ontwerpen heeft het altijd te maken met kosten en opbrengsten. Een slim ontworpen interieur kan kosten besparen en zorgen voor extra omzet. De kostenbesparingen kunnen zitten in operationele kosten door een goede routing, een lager ziekteverzuim, energieverbruik, schoonmaak en onderhoud. Een goed ontworpen interieur gaat niet over leuke vormen en mooie kleurtjes, het heeft invloed op het primaire proces van een hotel, zorginstelling of kantoor. En daar zijn we goed in, heel goed.

We werken overigens niet alleen in Rotterdam, maar door de hele Benelux, van Texel tot Brussel. Voor prominente professionele opdrachtgevers.

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Video

Hager-projectfilm: Post-Plaza Hotel en Grand Café Leeuwarden

In het monumentale oude postkantoor van Leeuwarden werd grondig verbouwd om de uitbreiding van het Post-Plaza hotel te realiseren. Het oude postkantoor is een fantastisch historisch gebouw uit 1902, waar tijdens de verbouwing rekening is gehouden met de karakteristieke sfeer tot in de kleinste details, inclusief het schakelmateriaal.

Nieuws

Gerben van der Molen (Stars Design): 'Ik merk dat de grote angst dat het fout gaat weg is'

Gerben van der Molen (Stars Design): 'Ik merk dat de grote angst dat het fout gaat weg is'

Jan Dirk Stouten sprak vorige week online uitgebreid met interieurarchitect Gerben van der...

Nieuwe Friend: Stars Design

Nieuwe Friend: Stars Design

Een nieuwe Friend in Business: Stars Design, in 1994 opgericht door interieurarchitect Gerben...

Contactgegevens

Adres
Westmolenstraat 33
3111 BS Schiedam

http://starsdesign.nl/