Steens & Partners omslag

Steens & Partners

DienstverleningDienstverlening

Steens & Partners bestaat uit een team van accountants, belastingadviseurs en loonspecialisten. Samen staan we garant staat voor een brede en veelzijdige dienstverlening. Wij zijn specialisten die onze opdrachtgevers persoonlijk begeleiden op het complete administratieve en financieel-strategische traject.

Bij Steens & Partners geloven wij in de kracht van een langdurige samenwerking. Een deel van onze opdrachtgevers kennen wij al sinds onze oprichting in 1948. Dankzij een continue relatie kunnen wij ons volledig verdiepen in de specifieke omstandigheden van de organisatie.

Vanuit onze vestiging in Rotterdam werken wij voor middelgrote en kleine bedrijven uit handel en industrie, semi-overheids- en particuliere instellingen, verenigingen, stichtingen en vrije beroepsoefenaars. In 2015 zijn wij gestart met het initiatief Steens Familiebedrijven. Ruim 60% van onze cliënten is familiebedrijf. Dit is het gevolg van onze kennis van de speciale dynamiek die familiebedrijven kenmerkt. Onze accountants, fiscalisten en juristen weten dat het bij een familiebedrijf om harmonie en continuïteit gaat en dat de familie over bestuur, eigendom en medezeggenschap beslist.

Wilt u ook een profiel?

Een profiel op de Friends in Business website kan alleen als u een FIB Matching lidmaatschap heeft.

Meer over FIB

Bent u al Friend?

Log dan eerst even in om de gegevens van de contactpersonen te zien.

Inloggen

Nieuws

Nieuwe Friend: Steens & Partners

Nieuwe Friend: Steens & Partners

Een nieuwe Friend in Business: Steens & Partners. Het in Rotterdam gevestigde bedrijf bestaat al...

Contactgegevens

Adres
Thomas Mannplaats 311
3069 NJ Rotterdam

info@steens.nl
https://www.steensenpartners.nl/
010-4564677