Financieel

Studenten IVA bezoeken Schouten Zekerheid: ‘Leerzaam inkijkje’

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Studenten van Business School IVA Driebergen hebben onlangs een bezoek gebracht aan Schouten Zekerheid. Voor de studenten werd het een leerzame dag, waarop techniek, innovatie en risicomanagement samenkwamen.

Het Brunel Solar Team, waar Schouten Zekerheid trotse sponsor van is, was eveneens aanwezig met hun innovatieve zonneauto. Cato Kral, teamleider van het Brunel Solar Team, gaf een inspirerende presentatie waarin de studenten inzicht kregen in hoe technologie en innovatie toegepast worden. Daarnaast werden de studenten via een interessante case uitgedaagd om mee te denken over de moeilijkheden, máár vooral ook de mogelijkheden bij het bouwen van zonneauto’s.

De studenten kregen op het kantoor van de Rotterdamse verzekeringsmakelaar naar eigen zeggen een ‘leerzaam inkijkje’ in de verzekeringsbranche. Benieuwd hoe de dag van de studenten eruitzag? Bekijk dan de aftermovie in de videospeler hieronder.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Meer nieuws