Innovatie

Aftermovie Grondstoffentransitie met Jan Rotmans

A&M Recycling Groep - Rotterdam

In2Waste, onderdeel van de A&M Groep, organiseerde vorige week een succesvol seminar over de grondstoffentransitie. Op de Innovation Plant aan de Dintelweg in Rotterdam waren tientallen relaties en partners uitgenodigd om geïnspireerd te worden over de grondstoffentransitie door Jan Rotmans. De presentatie was in handen van Jan Dirk Stouten.

‘Wij, van de A&M Groep, kijken in ieder geval terug op een mooie en inspirerende bijeenkomst. Dat bleek ook wel uit de reacties na afloop van dit seminar’, meldt A&M op social media.

Eén van de aanwezigen: ‘Duurzaamheid is soms nog wel eens een verhaal van tegenslagen, maar deze middag gaf wel de energie die nodig is om er écht de focus op te houden.’

Kijk hieronder naar de aftermovie:

Dit artikel wordt u aangeboden door

A&M Recycling Groep

In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. Sinds december 2014 heeft A&M ook een vestiging in Barendrecht aan de Achterzeedijk 57 (hal 12). A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord.

Meer nieuws