De koffiesalon officieel geopend in WTC Rotterdam

04-09-18

In World Trade Center Rotterdam is afgelopen maandag een nieuwe vestiging van de koffiesalon (geschreven met kleine letters) geopend. In de zakelijke huiskamer van Rotterdam kunnen koffieliefhebbers vanaf nu hun hart ophalen met puur ambachtelijke koffie van partner Buscaglione Espresso.

Om de opening te vieren, trakteerde de nieuwe koffiehotspot maandag alle bezoekers op een punt taart bij hun ‘bakkie’. De koffiesalon is gesitueerd in de gedeeltelijk gerenoveerde ontvangsthal, direct naast de hoofdentree en naast het nieuwe Business Center met business rooms en flexplekken dat later dit jaar open gaat.

Eigenaar van de koffiesalon Diederik Habbema: ‘We streven ernaar om elke dag de beste koffie van Nederland te serveren. Dat we eerder door een internationale jury werden gekozen als beste koffiemaker van Nederland was dan ook een enorm waardevol compliment. Dat we nu naast onze zes vestigingen in Amsterdam ook een vestiging mogen openen in dit prachtige gebouw in het hart van Rotterdam, is wat ons betreft dan ook de kers op de taart.’

Meer nieuws