Havenbedrijf Rotterdam wint ESPO Award 2018

13-11-18

Het Havenbedrijf Rotterdam is de winnaar geworden van de ESPO Award 2018. De European Sea Ports Organisation vond dat het Havenbedrijf het beste programma heeft om van de haven de meest aantrekkelijke werkomgeving voor iedereen te maken.

ESPO waardeerde de manier waarop in Rotterdam de verbinding wordt gezocht tussen haven, stad en de regio op het gebied van arbeidsmarkt, goede werkomstandigheden en de relatie tussen onderwijs en bedrijfsleven. In de finale nam Rotterdam het op tegen North Sea Port (Vlissingen-Gent), de Port of Tallinn en de Associated British Ports.

Henk de Bruijn, manager social & labour affairs bij het Havenbedrijf Rotterdam, reageerde verheugd. 'Deze Award is voor ons de erkenning dat we op de goede weg zijn met ons 'People in and around Ports'-programma. Ik zie het als extra motivatie om onze ambities op het vlak van sociale innovatie nog verder te ontwikkelen. We hopen hiermee ook een inspiratiebron te zijn voor andere Europese havens. Uiteindelijk zullen we het toch gezamenlijk moeten doen.'

Meer nieuws