Intensieve samenwerking Prolumia met Luminext

19-05-20

Lichtoplosser Prolumia, onderdeel van Nedelko, gaat een intensieve samenwerking aan met smart lighting specialist Luminext voor het bieden van slimme verlichtingssystemen voor de openbare ruimte.

Afstemming op behoefte Gemeenten en provincies vragen om innovatieve, duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte. Er is een groeiende behoefte aan geïntegreerde smart lighting oplossingen die grootschalig kunnen worden toegepast om de veiligheid en de kwaliteit van de leefomgeving verbeteren. Door te kiezen voor een intensieve samenwerking, waarbij ieders onafhankelijkheid wordt behouden, bundelen Prolumia en Luminext ervaring, expertise en een sterk productassortiment. Beide partijen hebben een sterke visie op het gebied van slimme totaaloplossingen binnen de openbare verlichtingsbranche.

Door het aangaan van deze samenwerking binnen de keten voor openbare verlichting ontstaat een geïntegreerd aanbod aan producten dat nog beter aansluit bij de functionele behoeften in de openbare ruimte. Prolumia heeft Luminext als partner gekozen vanwege haar jarenlange kennis, het brede assortiment robuuste hardware en het complete software pakket voor het beheren, besturen en monitoren van het verlichtingsareaal. Alle typen controllers van Luminext kunnen af-fabriek worden ingebouwd in de armaturen van Prolumia. Het eerste gezamenlijke project is onlangs gerealiseerd, naar volle tevredenheid van de gemeente Hengelo.

Foto: Nedelko.nl

Meer nieuws