Ondernemerschap

‘Trots op verlenging langdurige samenwerking GKN Fokker’

MAAT - Alblasserdam

Arjan Maat, algemeen directeur van MAAT Transport uit Albasserdam, is trots dat zijn bedrijf de samenwerking met GKN Fokker heeft verlengd. Beide partijen zetten onlangs hun handtekening onder een nieuwe verbintenis.

GKN Fokker levert technologische geavanceerde vliegtuigsystemen, onderdelen en geïntegreerde diensten en producten aan vliegtuigeigenaren en luchtvaartmaatschappijen. Fokker, dat in 1919 werd opgericht door luchtvaartpionier Anthony Fokker, is sinds 2015 onderdeel van GKN Aerospace, één van de grootste luchtvaartleveranciers ter wereld.

Exceptionele projecten
MAAT en Fokker werken al sinds de jaren ’90 samen. MAAT is uitgegroeid tot de huisvervoerder voor GKN Fokker. De allround logistiek dienstverlener ondersteunt GKN volledig op het gebied van intern transportmaterieel en externe opslag. Ook biedt MAAT ondersteuning bij diverse exceptionele projecten, waaronder het transport van de Glare-panelen voor de Airbus A380.

Beide bedrijven hebben dus een langdurig partnership opgebouwd. Door de verlenging komen hier meerdere jaren bij. ‘Wij zijn trots dat GKN opnieuw het vertrouwen in ons uitspreekt, het is altijd fijn dat een langdurige samenwerking kan worden verlengd. Wij kijken ernaar uit om ons partnership met elkaar voort te zetten en waar mogelijk verder uit te breiden,’ aldus Arjan Maat.

Lees ook: MAAT sluit vijfjarig partnership met FC Dordrecht

Dit artikel wordt u aangeboden door

MAAT

MAAT heeft als doelstelling om voor alle opdrachtgevers de beste oplossing te zoeken op het gebied van transport en logistiek. Dit doen wij bij voorkeur via het fourth party logistics concept (4PL). Dit betekent dat MAAT al uw transportactiviteiten en logistieke processen overneemt, regisseert en voor de volledige supply chain naar de beste oplossingen zoekt.Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, opslag, beheersing van interne- en externe logistieke processen en koppeling/integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).Met 4PL ontzorgt MAAT u als opdrachtgever volledig en het concept resulteert bovendien in kostenbesparing.

Meer nieuws