Ondernemerschap

Back in business met actie van Misura Sartoria: twee maatpakken voor € 999

24-08-22

De zomervakantie loopt ten einde. Zakelijke kansen liggen verborgen achter de horizon. Een nieuwe baan, een overname of eindelijk die langverwachte grote order. Persoonlijke presentatie is een belangrijke factor bij het benutten van die zakelijke kansen. Dat weten ze bij Misura Sartoria als geen ander.

Daarom helpt de maatpakkenspecialist van Rotterdam je graag op weg in het nieuwe business-seizoen. ‘We helpen ondernemers graag om hun doelen te bereiken,’ zegt eigenaar Jimmy Karaaslan. ‘We hebben de prijzen scherp gehouden. Geen gedoe over inflatie, gewoon een ijzersterke aanbieding!’

Gold, Titanium & Platinum
Misura Sartoria heeft momenteel aanbiedingen op drie niveaus: Gold (2 maatpakken voor € 999,-), Titanium (2 maatpakken voor € 1.199,-) en Platinum (2 maatpakken voor € 1.499,-). Alle aanbiedingen zijn made-to-measure, met exclusieve stoffen en de beste service. Hoe duurder, hoe meer speciale details en hoe exclusiever de stoffen. Ook de maatshirts zijn in de aanbieding; je koopt er nu twee voor € 199,-.

De speciale back in business actie loopt tot en met zondag 28 augustus. Een afspraak voor het laten aanmeten van je pakken, maak je eenvoudig en snel via de website van Misura Sartoria.  

Jimmy Karaaslan vertelde in het voorjaarsnummer van Friends in Business over zijn streven naar perfectie. Lees hier het interview: ‘Opgeven was geen optie’

Meer nieuws