Ondernemerschap

Deuren Service Nederland gaat kantoorunits verhuren in Spijkenisse

21-01-20

Deuren Service Nederland gaat verhuizen. Dat gebeurt in maart, naar de Stevinweg (5-7) in Spijkenisse. Boven het nieuwe kantoor zijn meerdere kantoorunits beschikbaar. ‘Die gaan wij verhuren. Zes in totaal, van 22m2 tot 29m2. Er is veel vraag naar kantoorruimte en zo willen wij ondernemers helpen aan een kantoor. De eerste units heb ik inmiddels al verhuurd, maar we hebben nog steeds ruimte over’, zegt eigenaar Ron Smit.

Deuren Service Nederland is nog niet overgegaan naar het nieuwe pand. ‘Op dit moment zijn we nog druk bezig met de verbouwing, maar het wordt een mooi nieuw onderkomen met een showroom voor onze garagedeuren’, aldus Smit, die met Deuren Service Nederland gaat uitbreiden om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees ook: Ron Smit (Deuren Service Nederland): ‘Het gaat fantastisch met ons’

Het bedrijf van Smit biedt een compleet aanbod van bedrijfsdeuren voor industrie, winkel en bedrijf voor iedere toepassing en is werkzaam in heel Nederland. Deuren Service Nederland verkoopt nieuwe producten, maar is ook gespecialiseerd in onderhoud en reparatie.

Meer nieuws