Ondernemerschap

Inprevo lanceert StandBy BHV app

Inprevo - Rotterdam

Wie wil dat niet; altijd je hulpverleners standby? Daarvoor heeft Inprevo nu de StandBy BHV app. Altijd een inzichtelijke en aanwezige BHV-organisatie. Je gebruikt de app voor aanwezigheidsregistratie, alarmeren en communiceren. Zo heb je hulpverleners altijd standby.

Je komt ze bij BHV’ers nog steeds tegen: portofoons, aanwezigheidsborden en zelfs WhatsApp-groepen. Veel bedrijven hebben hun BHV-organisatie nog niet helemaal op orde. Maar hoe weet je of er voldoende BHV’ers aanwezig zijn? En hoe ga je om met de toename in mensen die thuis willen werken? De App biedt de oplossing.

De BHV App van Inprevo combineert de verschillende functies rondom bedrijfshulpverlening in één systeem met een smartphone app. Via de app kun je alarmeringen verzenden, onderling communiceren en heb je inzicht in ieders aanwezigheid. Dit alles gebeurt op een veilige en snelle manier. Daarnaast biedt de BHV App diverse mogelijkheden voor aanvullende functionaliteiten. Deze functionaliteiten kun je aansluiten op de wensen en specifieke risico’s binnen jouw bedrijf. Denk aan bezoekersregistratie, koppelingen met brandmeldcentrales, narrowcasting en noodknoppen. In combinatie met de webapplicatie is dit systeem de oplossing voor het beheren en coördineren van iedere BHV-organisatie.

Bekijk de StandBy BHV App en kijk meteen wat Inprevo nog meer te bieden heeft op het gebied van consultancy, trainingen en producten.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Inprevo

Inprevo richt zich op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid.

Meer nieuws