Ondernemerschap

IW Zuid-Holland wint Zilveren Helm: ‘Laat zien dat we op de goede weg zijn’ 

IW Zuid-Holland - Rijswijk

IW-Zuid-Holland heeft onlangs in de categorie Houding en Gedrag de Zilveren Helm gewonnen in een competitie van BAM Infra Nederland. ‘Dit laat zien dat we met onze inzet en focus op bewustwording van onze Monteurs in Opleiding op de goede weg zijn’, zegt Bianca Blom van IW Zuid-Holland. 

‘Sinds 2022 zetten we hierop in en kunnen we middels de interactieve webapplicatie gekoppeld aan een app, de HUB, gericht benaderen en middels een adaptief leerprogramma inzetten op de beleving van de gebruiker’, legt ze uit.  

Een beleving die gebaseerd is op herkenning in de vorm van foto’s en video’s, gemaakt op IW-opleidingslocaties binnen de regio met inzet van eigen Monteurs in Opleiding en stafmedewerkers. 

‘Het is een mooie bekroning op deze nieuwe ontwikkeling binnen veilig en gezond werken binnen onze organisatie. We hebben middels marketing ingezet op de behoefte en belevingswereld van de gebruiker binnen het werkveld in de branche.’

Dit artikel wordt u aangeboden door

IW Zuid-Holland

IW bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij voor jonge technische talenten, dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. We geloven in een persoonlijke, betrokken aanpak en we kijken proactief naar nieuwe mogelijkheden en kansen in de omgeving.

Meer nieuws