Ondernemerschap

Jean-Rene Meenhuis: ‘Iedere uitvaart krijgt bij Meenhuis Uitvaartzorg de grootst mogelijke persoonlijke zorg’

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV - Rotterdam

‘Ondanks het gemis van een geliefde en het verdriet moet er in een korte tijd veel geregeld worden. Wij helpen hierbij.’ Dat zegt Jean-Rene Meenhuis van Meenhuis Uitvaartzorg.

'Onze uitvaartverzorgers begeleiden de nabestaanden persoonlijk vanaf de dag van overlijden tot en met de nazorg na de uitvaart. Wij verzorgen de aangifte bij de gemeente en reserveren een datum bij de begraafplaats of het crematorium.'

'Ook zullen wij samen altijd de persoonlijke wensen doornemen. Iedere uitvaart krijgt bij Meenhuis Uitvaartzorg de grootst mogelijke persoonlijke zorg, volledig op maat', vertelt Meenhuis.

Studio Friends in Business

Begin dit jaar was Jean-Rene Meenhuis te gast in Studio Friends in Business. Hij vertelde in gesprek met Frank Vijg en Jan Dirk Stouten onder meer over de fusie met Van der Kraan Uitvaartzorg.

Lees ook: Jean-René Meenhuis (Meenhuis Uitvaartzorg) in Studio Friends in Business

Meer informatie over de werkwijze van Meenhuis Uitvaartzorg? Bezoek de website van onze partner.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg BV

De uitvaartwensen van nabestaanden staan bij Meenhuis en van der Kraan Uitvaartzorg centraal. Een uitvaart biedt u immers de gelegenheid om voor de allerlaatste keer respectvol, persoonlijk en liefdevol afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer nieuws