Ondernemerschap

‘In nieuwe seizoen ook goed vertegenwoordigd in Keuken Kampioen Divisie’

JEX - Barendrecht

‘We zijn in het nieuwe voetbalseizoen ook goed vertegenwoordigd in de Keuken Kampioen Divisie’, zegt Michael Blonk van JEX. Het online carrièreplatform is vanaf augustus, als de competitie daadwerkelijk van start gaat, ook regelmatig te vinden bij businessevenementen en wedstrijden van NAC Breda en ADO Den Haag.

‘Op deze manier hopen we komend seizoen met diverse (potentiële) opdrachtgevers, investeerders, aandeelhouders of gewoon collega’s, familie en vrienden op formele en informele wijze weer zo’n topjaar te beleven.’

Want een topjaar was het voor JEX. Sinds de zomer van 2021 is het bedrijf van algemeen directeur Nick Hillebrand official training partner van Feyenoord. En dat in het jaar van de Europese finale van de Rotterdamse club. ‘Wij profiteerden mee en maakten mooie herinneringen’, vertelt Michael, die in het nieuwe magazine van Friends in Business staat. Ook is JEX regelmatig te vinden bij Sparta én Excelsior, dat weer op het hoogste niveau speelt na de bizarre promotie van twee maanden geleden.

JEX is in het afgelopen jaar weer explosief gegroeid. ‘Toen ik bij JEX begon in januari 2021 zaten we in Barendrecht op een afdeling met zo’n zestien man en moest je vechten om een stoeltje’, vertelde Michael al eerder voor onze camera. Inmiddels werken er meer dan 160 mensen bij het Rotterdamse bedrijf en staan er nog steeds veel vacatures open.

Ook achter de schermen heeft JEX een enorme verandering meegemaakt. Een complete rebranding, met nieuwe kleuren en vormen. Een frisse website, een nieuw platform en uitgebreide diensten.

Lees ook: ‘Exposure is gigantisch’

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws