Ondernemerschap

Nieuwe Friend: Startportaal

4Consult - Ridderkerk

Een nieuwe Friends in Business: Startportaal. Bij dit in Zwijndrecht gevestigde bedrijf geloven ze dat ICT-oplossingen moeten passen bij de gebruiker en niet andersom. ‘De gebruiker staat centraal, niet de techniek’, vertelt directeur Peter Swaneveld.

‘We lopen daarin voorop. Techniek en innovatie zijn onze passie, altijd al geweest. En dat is merkbaar. Vooral technologische ontwikkelingen, zoals de opkomst van de Cloud en mobiele apps, hebben geleid tot veranderingen in bedrijfsprocessen en businessmodellen. Steeds meer bedrijven willen overstappen op online werken om efficiënter, flexibeler en veiliger te kunnen werken.’

Daarom introduceert Startportaal dé online werkplek. Hierdoor kan een gebruiker altijd en overal werken en heeft de gebruiker in een oogopslag overzicht over de relevante applicaties, afspraken en informatie die ervoor zorgen dat de gebruiker efficiënter te werk kan gaan. ‘Het enige wat nodig is, is een device en toegang tot het internet. Met dé online werkplek maken wij werken in de Cloud leuk en eenvoudig’, aldus Swaneveld.

Foto: Peter Swaneveld met Michelle Zantman (marketing & communicatie)

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws