Ondernemerschap

Paasbrunch bij JAQ: where every bite is egg-straordinary

Hilton Rotterdam - Rotterdam


Kom zondag 31 maart bij JAQ om niet alleen het begin van de lente te vieren maar ook te genieten van onze 3-gangen brunch! Iedereen is welkom tussen 11.30 en 15.00.

De gezellige sfeer van JAQ is de ideale setting voor een ontspannen samenzijn met je dierbaren.

De chef heeft een speciaal Paasbrunch menu klaargemaakt voor jong en oud! Als welkomst drankje krijg je een verfrissende mimosa gevolgd door een heerlijke 3-gangen brunch, perfect om te delen en samen te genieten. Het voorgerecht betreft een verrukkelijke selectie van onder meer charcuterie, quiche en een lente poké bowl. Voor €52,50 krijg je het gehele menu inclusief de mimosa en de kinderen genieten mee voor €29,50. 


Benieuwd wat er verder op het menu staat? Bekijk het menu hier!

Paasbrunch bij JAQ

Activiteiten voor de kids!

Activiteiten voor de kids

Paaseieren schilderen en zoeken met de paashaas.

Geniet van een onvergetelijke brunchervaring met kinderen, waar creativiteit en plezier hand-in-hand gaan! Tijdens de brunch hebben de kinderen niet alleen de mogelijkheid om samen te genieten met de brunch, maar ook de mogelijkheid om los te gaan met hun creativiteit. Zij kunnen namelijk eieren gaan schilderen en bovendien meenemen naar huis! 

Verder kunnen de kleintjes deelnemen aan een zoektocht naar paaseieren. Een gezellig avontuur op zoek naar de verstopte lekkernijen. Kortom, leuke en gezellige activiteiten om de feestvreugde compleet te maken!


Reserveer nu https://www.restaurantjaq.nl/pasen/ jouw tafel!

Dit artikel wordt u aangeboden door

Meer nieuws