Ondernemerschap

Rox Legal versterkt dienstverlening met advocatuur

Rox Legal - Rotterdam

Het notariaat van RoX Legal wordt uitgebreid met een advocatuurtak. Het Rox-team wordt versterkt door Derk van Dam en Kelsey Bastiaans. Van Dam treedt met zijn praktijk toe als aandeelhouder en advocaat partner, Bastiaans als advocaat-medewerker. RoX verstevigt hiermee haar positie als multidisciplinair kantoor in hartje Rotterdam. Naast Rogier van Heeswijk nu ook Derk van Dam aan het roer.

Derk van Dam is maar liefst 28 jaar actief als advocaat en heeft zijn sporen verdiend binnen een Rotterdams advocatenkantoor. Naast die werkzaamheden is hij luitenant-kolonel bij de Koninklijke Landmacht. De beweegreden van Derk om toe te treden als Rox-partner is persoonlijk maar ook ontstaan door behoefte: ‘Vanuit een persoonlijke klik hebben wij elkaar gevonden en bedacht om het notariaat te versterken met advocatuur. Zo kunnen we onze klanten optimaal ontzorgen in de breedte én diepte. Wij zijn daarmee de trusted advisor waar in deze tijd veel behoefte aan is.’

Rogier van Heeswijk richtte vier jaar geleden RoxLegal op en is blij met deze ontwikkeling: ‘Het is goed voor de continuïteit van het bedrijf maar we komen ook steeds dichter bij de one-stop-shop die we voor onze klant willen zijn.’ Als trusted advisor biedt Rox Legal een totaalpakket aan hoogwaardige juridische dienstverlening met als belangrijkste aandachtsgebieden: vastgoed, huurrecht, distributie- en ondernemersrecht, commerciële contracten, procesrecht en executieveilingen.

Op de foto links Derk van Dam en rechts Rogier van Heeswijk

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rox Legal

Jouw Ondernemende Notariaat Vertrouwd Adres, Verrassend Anders

Ga naar de website

Meer nieuws