Ondernemerschap

R&S Communicatie sluit zich weer aan bij Friends in Business

16-02-23

R&S Communicatie heeft zich weer aangesloten bij Friends in Business. ‘Leuk om er weer bij te zijn’, zegt general manager Stefan Henkel. R&S is een portofoongigant die passende communicatieoplossingen levert voor evenementen, retail, (overheids-)organisaties, logistiek, warehousing en industrie.

‘We doen heel veel evenementen door het hele land, van Pinkpop tot Mysteryland, maar ook de prachtige marathon in Rotterdam. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld oplossingen voor horecazaken, ziekenhuizen en bedrijven. Dat gaat van de verhuur en verkoop van portofoons tot de aanleg van complete communicatienetwerken.’

R&S werd jaren geleden opgericht door Aart Trees, de oom van Stefan. ‘Vanuit een oude garage heeft hij het bedrijf opgebouwd. Daar heb ik veel respect voor. Ik wil het werk van Aart heel graag voortzetten’, liet Stefan eerder al weten.

Binnenkort meer nieuws over R&S op de kanalen van Friends in Business. Komende maand een verhaal over een prachtige en jaarlijks terugkerende opdracht voor R&S: de marathon van Rotterdam. Op 16 april staat de nieuwe editie op het programma.

Meer nieuws