Ondernemerschap

Samenwerking tussen CurrentWerkt, WSP Rijnmond en gemeente Rotterdam verlengd

CurrentWerkt - Rotterdam

De samenwerking tussen CurrentWerkt, Werkgeversservicepunt Rijnmond en gemeente Rotterdam is verlengd. Onlangs werd de nieuwe overeenkomst tijdens een feestelijke gelegenheid ondertekend.

‘Het komende jaar gaan wij samen honderden Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt verder helpen met coachen, opleiden en vooral het vinden van een toffe werkgever waarbij ze aan de slag kunnen! Hier hebben wij gezamenlijk op getoast onder het genot van onze Brave Burgerzz catering,’ zegt directeur en oprichter Hilal Makhoukhi van CurrentWerkt.

Meer mensen een kans geven
‘Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking, omdat de instroom van kandidaten hierdoor met de dag groeit. Op deze manier geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans,’ aldus Hilal. ‘We willen WSP Rijnmond en de gemeente Rotterdam en alle betrokkenen dan ook bedanken voor het vertrouwen en we kijken uit naar een mooie, intensieve samenwerking. Nu kunnen we met de opening van locatie Van Nelle alle kandidaten op zowel de Zuidoever als de Noordoever verder helpen!’

Lees ook: Tweede vestiging CurrentWerkt in Van Nelle Fabriek officieel geopend

Dit artikel wordt u aangeboden door

CurrentWerkt

Wij streven naar een inclusieve samenleving

Meer nieuws