Ondernemerschap

Schouten Zekerheid wint Business Run Bruggenloop Rotterdam 2019

Schouten Zekerheid - Capelle aan den IJssel

Leuk sportief nieuws over Schouten Zekerheid. Liefst 39 medewerkers en relaties van het in Capelle aan den IJssel gevestigde bedrijf deden afgelopen zondag mee aan de Bruggenloop. Verdeeld over acht teams haalden zij allemaal de finish, een aantal van hen zelfs met een nieuw persoonlijk record.

Eén van de teams van Schouten Zekerheid won de Business Run Bruggenloop en Nick van der Poel eindigde na 15 kilometer als tweede op de ranglijst van individuele lopers. 

Natuurlijk liepen alle atleten, in totaal twaalfduizend, weer over zes bekende bruggen in Rotterdam, waaronder de Van Brienenoord en de Erasmusbrug. De finish was op de Olympiaweg bij de Kuip.

Foto: Schouten Zekerheid

Dit artikel wordt u aangeboden door

Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en branche- en beroepsorganisaties. Klanten ervaren onze werkwijze als onderscheidend door deskundigheid, onafhankelijkheid en daadkracht. Binnen de organisatie is jarenlange kennis en ervaring aanwezig op het gebied van verzekerbare risico’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand, aan- en verbouw en debiteuren.

Ga naar de website

Meer nieuws