Ondernemerschap

Servicecenter van M&P Industries gaat verhuizen

M&P Groep - Dordrecht

Het servicecenter van M&P Industries gaat in oktober verhuizen. De nieuwe locatie ligt slechts een paar panden verder. Het nieuwe gebouw in Dordrecht met kantoorruimte op de begane grond en op de twee bovenverdiepingen, heeft verder een grote werkplaats en magazijn.

Op de eerste verdieping komt een ontvangstruimte en een grote showroom voor klanten. Hier kunnen oplossingen interactief worden gepresenteerd. Van de meest vooruitstrevende building automation oplossingen, het winkelcentrum van morgen, high-end beveiliging voor kantoorpanden, radar techniek, toegangscontrole, complete management systemen, thermische camera’s, beveilingssystemen voor winkelstraten en camera’s die op basis van kenteken vertellen welke auto gezien wordt, dit alles en meer is straks te zien in de showroom van M&P in Dordrecht. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

M&P Groep

Als groepsholding faciliteert M&P Industries B.V. haar diverse werkmaatschappijen op verschillende gebieden, zoals algemeen beleid, toekomstvisie, administratie en financiering, human resources, certificeringen etc. Zo focussen de werkmaatschappijen zich volledig op de operationele invulling van de dienstverlening die zij bieden.

Meer nieuws