Ondernemerschap

Spido lanceert een nieuw netwerkconcept: business cruises

Koninklijke Spido BV. - Rotterdam

Koninklijke Spido introduceert een nieuw concept: Spido Business Cruises. De luxe Prinses Amalia leent zich uitstekend voor deze inspirerende themamiddagen.

Interessante vooraanstaande gastsprekers nemen je mee in het laatste nieuws op het gebied van onder andere Duurzaamheid, Vastgoed en Logistiek. De middagen hebben een hoog culinair niveau. De Spido Business Cruises worden ook op maat aangeboden, aan bedrijven en organisaties. Tijdens een business cruise krijg je een unieke kans voor ontmoetingen met directies en managers. Ook kun je volop bijpraten, je laten inspireren én een relevante doelgroep ontmoeten. Kijk voor alle mogelijkheden op de website

Business cruise vastgoed

Binnenkort is er een business cruise met als thema Vastgoedmarkt Rotterdam. Je stapt aan boord met Leo Blok en Leonie van Gorcum, maar ook met andere interessante sprekers. Je krijgt het bouwproces van woontoren ‘De Zalmhaven’ te zien, maar brengt ook een bezoek aan de Rijnhaven en Floating Office Rotterdam. Tickets via de website en voor arrangementen kun je contact opnemen met Spido.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Koninklijke Spido BV.

Varende events in een steeds veranderend decor.

Meer nieuws