Ondernemerschap

Stadion Feijenoord en Rotterdam Topsport verlengen samenwerking

Rotterdam Topsport - Rotterdam

Rotterdam Topsport en Stadion Feijenoord hebben vorige week de samenwerking verlengd. Op de tribune van de Kuip tekenden de buurmannen, Jan van Merwijk (directeur Stadion Feijenoord), Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport) en Fred van Duijvenbode (projectmanager Rotterdam Topsport) bij.

Met het partnership manifesteren beide partijen zich via het lidmaatschap van de Feyenoord Business Club en de “Supportersclub” van Rotterdam Topsport in elkaars sportieve netwerk. 

Dit artikel wordt u aangeboden door

Rotterdam Topsport

Goed georganiseerde evenementen en Rotterdamse topsportprestaties versterken het gevoel van trots van Rotterdammers op hun stad. Ze maken de stad aantrekkelijker voor bezoekers, bedrijven en nieuwe bewoners. Tijdens zulke sportevenementen gaan beelden van de stad en van ‘onze’ topsporters de wereld over. Ze zetten de stad letterlijk in de spotlights. Sportevenementen brengen bovendien grote aantallen Rotterdammers op de been en trekken een internationaal publiek naar de stad. De sport draagt zo bij aan de levendigheid en aan de economische winst.

Meer nieuws