Ondernemerschap

Tétris Design & Build gaat nieuwe kantoor van JEX ontwerpen

JEX - Barendrecht

JEX van algemeen directeur Nick Hillebrand heeft Tétris Design & Build gevraagd om het interieurontwerp te verzorgen voor hun nieuwe kantoorgebouw De Brug in Rotterdam. Dat doet Tétris op basis van de drie kernwaarden van JEX: verbinding, energie en lef.

Eind oktober maakte JEX bekend dat het bedrijf gaat verhuizen naar het voormalige hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam. Medio 2023 betrekt het snel groeiende JEX het iconische gebouw. ‘Door de explosieve groei van JEX waren we binnen een paar maanden na het betrekken van ons vorige kantoor alweer op zoek naar een groter gebouw. We zochten een omgeving waar we langer door kunnen groeien, ambities waar kunnen maken en waar we bovendien midden in de samenleving staan. De Brug voldoet aan deze wensen en staat in de stad waar we thuishoren: Rotterdam’, liet Hillebrand weten.

Lees ook: De Brug wordt nieuwe hoofdkantoor van JEX

‘Het nieuwe kantoor van JEX moet een inspirerende en flexibele werkplek worden waar huidige en toekomstige werknemers van het Rotterdamse bedrijf zich thuis voelen’, meldt Tétris in een persbericht. ‘In het ontwerp komen verschillende elementen die de kernwaarden van JEX weerspiegelen terug. De verbindingsfactoren van het pand zullen ervoor zorgen dat alle verdiepingen met elkaar in contact komen.’

Jeroen van Rossum, Chief operational officer van JEX, is tevreden over de samenwerking met Tétris. ‘Heel snel had men door wat voor club JEX is, en wat we nodig hebben. Dat kan alleen maar in een mooie werkplek eindigen.’

Foto: JEX

Dit artikel wordt u aangeboden door

JEX

Jex.nl is een online platform voor de carrière markt waarbij JEX door technologie en data de gebruiker de volledige cyclus begeleid.

Meer nieuws