Ondernemerschap

Van Kempen en Co uit Capelle aan den IJssel sluit aan bij DRV

Moore DRV - Rotterdam

Van Kempen en Co uit Capelle aan den IJssel zal op 1 januari 2022 aansluiten bij DRV Accountants & Adviseurs. De vier medewerkers en eigenaar Arthur Buitendijk gaan deel uitmaken van de vestiging van DRV in Rotterdam.

Van Kempen en Co zocht aansluiting bij een organisatie met brede kennis en een hoog kwaliteitsniveau. Arthur Buitendijk is bovendien in het verleden een lange periode werkzaam geweest voor DRV. De aansluiting voelt daarom voor beiden als een vertrouwde stap.

Harry Verweij (foto), partner bij DRV Accountants & Adviseurs, licht toe: ‘Van Kempen en Co hecht evenals DRV grote waarde aan service en kwaliteit. De aansluiting is voor ons belangrijk om onze positie in Rotterdam te verstevigen.’

Vanaf 1 januari continueren de medewerkers van Van Kempen en Co hun dienstverlening aan cliënten onder de vlag van DRV vanuit de vestiging van DRV in Rotterdam.

Lees ook: Gerben Maarleveld (DRV): ‘We groeien hard en zijn echt in beweging’

DRV is een organisatie waarin ruim 600 mensen samenwerken vanuit 12 compacte vestigingen in Zuidwest-Nederland. Naast een kantoor in Rotterdam heeft DRV in Zuid-Holland ook vestigingen in Oud-Beijerland, Sliedrecht, Naaldwijk en Hellevoetsluis.

Dit artikel wordt u aangeboden door

Moore DRV

Wij zijn ‘Moore DRV. Stilletjes één van de beste kantoren van Nederland’. Daarmee doen we de belofte aan cliënten en medewerkers dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit voor ondernemers in het mkb. Want daar ligt onze passie: bij bedrijven die de ruggengraat van onze economie vormen en die zorgen voor het overgrote deel van onze werkgelegenheid. Familiebedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn. Wij noemen dat: Werken in de echte economie.

Meer nieuws