Friends

De Regelmeisjes

Rotterdam

De Regelmeisjes zijn krachtige uitvoerders en regelen projecten vanuit de kern.

Friends

De Regelmeisjes zijn krachtige uitvoerders en regelen projecten vanuit de kern. Onze expertise omvat evenementen, activaties, producties, (tijdelijke) campagnes en inhouse ondersteuning. Of we nu deel uitmaken van een bestaand projectteam of zelf het projectteam vormen, wij pakken het project over en werken planmatig tot de uitvoering.

We stellen een grondig plan van aanpak op, inclusief gedetailleerde planning en begroting. We onderhandelen en schakelen met leveranciers, zorgen ervoor dat alles gereed is voor een vlekkeloze uitvoering, en regelen alle details nauwkeurig. Dit doen we altijd met passie, vrolijkheid en een flinke dosis enthousiasme.

Wij streven ernaar om van elk project een feestje te maken en houden van een tikkeltje anders zijn. Of het nu gaat om het creëren van een onvergetelijk jubileumfeest, het aanpakken van een activatiecampagne, het wegwerken van achterstallig kantoorwerk, of het naadloos vervangen van een receptioniste die op vakantie gaat – wij draaien er onze hand niet voor om. Geen berg te hoog, geen zee te diep. Niet voor niets luidt onze slogan: ‘Screw it, let’s do it!’. Niet lullen maar poetsen en schouders eronder.

Contactgegevens

Adres

Schiedamsedijk 64 A
3011 EJ Rotterdam

Online

Nieuws van deze friend

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?

Wilt u ook een friend worden van het grootste zakelijke platform in Nederland?